divendres, 29 de febrer del 2008

SANT TOMÀS S’INCORPORA

D’esquerra a dreta (dalt):
Jesús Valiente, Director d’Àrea de Negoci de “la Caixa” al Bages Nord – Berguedà / Josep Gallés, Director d’Àrea de Negoci de “la Caixa” a l’Osona / Manuel Romera, Director Executiu Territorial Catalunya de “la Caixa” Albert López, Director d’Àrea d’Integració Laboral i Social de Fundació “la Caixa” / Miquel Carbonell, Director de l’oficina 7 – Vic
D’esquerra a dreta (baix):
Domènec Casasayas, Vicepresident d’AMPANS / Maria Montserrat Reguant, Directora de Càritas Diocesana de Vic / Ricard Aceves, Gerent de Sant Tomàs / Jordi Molas, President d’ADFO.

El dimecres 27 de febrer, es va signar el conveni de col·laboració per al desenvolupament del programa de foment de l’ocupació Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”. Sant Tomàs, a través del seu servei d'inserció laboral EINA, liderarà el desenvolupament del programa a les comarques d’Osona, Bages i Berguedà. Les entitats que coordinarà Sant Tomàs seran: Ampans, Adfo i Càritas Diocesana de Vic . El programa Incorpora, amb una durada de 4 anys, té com a objectiu la inserció a l'empresa ordinària de col·lectius amb dificultats per accedir al mercat de treball. La Caixa col·labora amb entitats del sector que ja disposen d’una estructura d’inserció laboral. La dotació econòmica anual és de 40.000 euros més 15.000 euros per la coordinació. Ha estat una molt bona notÍcia per l’Associació en general i per EINA en particular, ja que suposa un reconeixement de la bona feina feta al llarg dels seus15 anys d’inserció a les empreses osonenques.