divendres, 12 de desembre del 2008

LA FUNDACIÓ CAIXA MANLLEU ATORGA UN AJUT A TAC-OSONA

D'esquerra a dreta: Carme Roquer, Vicepresidenta de Sant Tomàs, Joan Contijoch, President de Caixa Manlleu i Miquel Rovira, Cap d’Obra Social i Comunicació de Caixa Manlleu.

En la 5ena convocatòria de projectes per a centres d'inserció social la Fundació Caixa Manlleu ha concedit a Tac-Osona 12.000€ per a finançar l'ampliació del magatzem de materials i producte acabat de les diferents línies de serveis industrials (manipulats, embossats, mailings, ensobrats, muntatges etc.); per poder optimitzar els processos d’emmagatzematge i expedició de producte acabat.
L’objectiu de l'ampliació del magatzem de Calldetenes és poder disposar d’unes instal·lacions més àmplies, amb major lluminositat que permetin una activitat laboral més fàcil, còmoda i amb el compliment exhaustiu de totes les mesures de seguretat i salut laboral, que prenen especial importància en les zones de magatzem i càrrega i descàrrega .

Els diferents elements per als quals s’havia sol·licitat finançament són:

- Prestatgeries que permetem emmagatzemar les diferents primeres matèries, així com el producte acabat. Permeten emmagatzemar els productes en alçada, aconseguint així una òptima organització i aprofitament de l’espai.
- Un carretó apilador elèctric per facilitar l’accés al material emmagatzemat.
- Una prestatgeria dinàmica que facilita l’abastiment de primera matèria des del magatzem a la zona de treball amb el qual es limita l’accés al magatzem.

A la convocatòria d'aquest any es van presentar 58 projectes, dels quals 11 van ser els seleccionats. La cerimònia de lliurament dels ajuts va celebrar-se el dimecres 10 de desembre, a les 19:00 hores, a l'Auditori de Vic de Caixa Manlleu. En representació de Sant Tomàs va acudir-hi Carme Roquer, Vicepresidenta de l'Associació, que va recollir el xec de mans de Joan Contijoch, President de Caixa Manlleu .