dimarts, 24 de febrer del 2009

SANT TOMÀS S'ADHEREIX AL MANIFEST PER L’OCUPACIÓ, LA COMPETITIVITAT I LA COHESIÓ SOCIAL D’OSONA

Ahir, 23 de febrer , a la seu del Consell Comarcal d’Osona, el president de Sant Tomàs; Àngel Andreu, va signar, juntament amb els representants d'una trentena d'entitats de la comarca, el Manifest per l’ocupació, la competitivitat i la cohesió social d’Osona. Un manifest impulsat pel Consell Comarcal d’Osona per afrontar d’una millor manera la situació actual de crisi econòmica i l’augment de la taxa d’atur.

L’objectiu principal que busca el manifest a mig i llarg termini és consolidar les activitats econòmiques existents i la implementació de noves iniciatives per al desenvolupament econòmic i social de la comarca d’Osona. Sempre amb la voluntat de treballar de forma conjunta, coordinada i consensuada per a la comarca.

Per tal d’intentar assolir aquests objectius i tractar d’una manera més directa i efectiva cada problemàtica, les diferents entitats s’han distribuït en 3 taules de treball; ocupació, competitivitat i cohesió social. Sant Tomàs, a través de Eina, servei de formació i inserció laboral, forma part de la taula de treball de cohesió social, que té com a objectiu concret promoure la contractació de persones amb més risc d'exclusió social. Aquesta taula està formada pels sindicats UGT i Comissions Obreres i entitats de caire social com ADFO, Creu Roja, l'Associació Tapís i la Fundació Privada Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona.