dimarts, 12 de maig del 2009

L'ESTEL PER PRIMER COP PARTICIPA A L’OPERACIÓ TENNIS


Aquest any l'OTP (Osona Tennis promoció) torna a celebrar a Vic (la darrera edició fou el 2005), l'Operació Tennis. L'OT és un campionat adreçat adreçat a nens i nenes de 6 i 7 anys, edat considerada idònia per començar a introduir-se en el tennis, i es porta a terme durant el segon i tercer trimestre escolar. Per primer cop s'ha obert la participació a les escoles d'educació especial i s'ha convidat a l’Escola Estel.

L’Operació Tennis a les escoles compta amb la participació de 1.100 nens i nenes que hauran de passar per tres fases: primer participaran en un seguit de proves i jocs relacionats amb el tennis, que seran puntuats per un monitor. D’aquests se’n classificaran uns 15 de cada escola per un total d’uns 150 que durant el mes de maig disputaran la semifinal al Club Patí Vic. L’objectiu d’aquestes proves i jocs és valorar les habilitats, la coordinació i l’agilitat dels alumnes vers el tennis segons una taula de punts.

La primera fase de l’Operació Tennis es va iniciar a Vic el passat dia 26 de febrer a l’Escola Salarich i l'última que s’ha portat a terme fins ara ha estat a l’Escola Estel, el passat dia 27 d’abril, gràcies a la col·laboració del Club CAR.

L’Estel, a més de la col·laboració de tot l’equip de monitors de l’OTP, va comptar amb els convidats d’honor: Lluís Bruguera i Sergi Bruguera; reconeguts jugadors de tennis catalans que van passar la tarda amb els alumnes de l’Estel donant-los consells i participant activament a la festa. Al final de la jornada, tots els participants van tenir beguda gratuïta i molts regals.La semifinal i la final del torneig es celebraran el 23 de maig i 6 de juny. La final comptarà amb el suport d’Intervida la qual, aprofitant la celebració, donarà a conèixer els seus projectes d’una forma lúdica mitjançant jocs.