dilluns, 19 d’octubre del 2009

SANT TOMÀS CELEBRA L'ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA AMB MOTIU DE LA RENOVACIÓ D'UNA PART DE LA JUNTA DIRECTIVA

El dijous 15 d’octubre, Sant Tomàs va celebrar una Assemblea Extraordinària de Socis en motiu de la renovació estatutària d’una part dels membres de la Junta Directiva. Aquest cop el lloc escollit per la celebració va ser l’Auditori Marià Vila d’Abadal de l’edifici del Sucre de Vic, substituint la sala d’actes de Caixa Manlleu on històricament s’havien fet altres assembles.

D'un cens total de 269 socis amb dret a vot es van comptabilitzar 137 vots entre socis assistents i delegacions de vot. Els resultats de la votació van ser els següents: Representats de pares/mares/tutors dels usuaris dels serveis: 

Marta Salas Morgado, llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses. Com a representant del centre d’atenció precoç Tris Tras va rebre un total de 136 vots. 
Dels dos candidats a representant del servei de formació i d'inserció laboral Eina Josep Campdelacreu Roviró, transportista jubilat, va rebre un total de 78 vots, i Teresa Ruaix Díaz, mestressa de casa, va rebre un total de 58 vots. 
Jordi Jové Planas, jubilat. Com a representant del Centre Especial de Treball Tac Osona va rebre un total de 131 vots. 
César López Martínez, treballador d’una entitat bancària. Com a representant del servei d’habitatge Clarella va rebre un total de 99 vots. 
Ramon Compte Codina, informàtic. Com a representant del Centre Riudeperes va rebre un total de 62 vots. 
Ester Pou Vidal, administrativa. Com a representant del Centre Riudeperes va rebre un total de 74 vots.  

Pel que fa a les votacions de la proposta de renovació, feta per la Junta Directiva sortint, de part dels representants de la societat civil, aquesta es va ratificar a mà alçada per la majoria dels assistents exceptuant una abstenció. Els membres ratificats són els següents:

Feliu Puigbò Coll; advocat. 
Pere Girbau Bover; empresari 
Joan Soler Mata; professor de la Universitat de Vic i finalment, 
Pere Massaguer Ramon; assessor d'empreses. 

La nova Junta Directiva de Sant Tomàs designarà els càrrecs de president, vicepresident 1r, vicepresident 2n, secretari i tresorer el proper dia 2 de novembre, dia en què tindrà lloc la primera reunió de la nova Junta.