dijous, 5 de novembre del 2009

SANT TOMÀS S'ADHEREIX AL CHARTER DE LA DIVERSITAT


El dimecres 4 de novembre, al Caixa Fòrum de Barcelona, l’Associació Sant Tomàs, representada per Jordi Llauradó, adjunt a gerència, va signar el "Charter de la Diversidad" juntament amb una quarentena d'entitats, entre empreses i institucions, davant d'un auditori de més de 200 persones.


El "Charter de la Diversidad" és un projecte de la Comissió Europea, que promou un codi de bones conductes basades en la no discriminació, per tal de lluitar per la inclusió de la diversitat en el món laboral.


L'acte fou presidit per l'Honorable Consellera de Treball, Sra. Mar Serna, acompanyada de la Secretària General contra la Discriminación del Ministerio de Igualdad, Dña. Carmen Navarro, la Sra. Elisa Duran, Directora General Adjunta de la Fundació La Caixa i la Sra. Myrtha B. Casanova, Presidenta de la Fundación para la Diversidad, entitat promotora de la iniciativa a l'Estat espanyol.


Durant els parlaments tots els ponents van coincidir en la riquesa de la diversitat, la transformació del comportament de les empreses per afavorir-la i el paper de les entitats del 3r sector per potenciar la seva acceptació social. Sant Tomàs s’ha adherit al projecte per col·laborar amb l’objectiu principal: fomentar les polítiques d’igualtat, la no discriminació i la gestió de la diversitat a les entitats i les empreses.