dilluns, 7 de desembre del 2009

SANT TOMÀS PARTICIPA A LA 3a JORNADA CATALANA DE BONES PRÀCTIQUES


El passat 1 de desembre, l'àrea de qualitat del Centre Ocupacional Tac Osona i del Servei d'Habitatge Clarella va presentar, a la 3a Jornada Catalana de Bones Pràctiques, organitzada per la federació APPS, la bona pràctica: “Qüestionari de satisfacció client intern / usuari”.

En aquesta jornada es presentaren les experiències de 15 entitats de diferents àmbits del món de la discapacitat. L'acte es va celebrar a l´Hotel Rallye (Travessera de Les Corts, 150. Barcelona) de les 9 a 18:15 hores.

El Sr. Xavier Masllorens, Director general de la Federació APPS, va obrir l'acte. A continuació el Sr. Xavier Canals, Tècnic de Qualitat de l’ICASS, va exposar “Eines per a l’abordatge de la qualitat de vida” i tot seguit, el Sr. Santos Hernández, consultor de FEAPS, va realitzar la conferència marc “De la Ética a la Buena Práctica”. Un cop acabada la conferència es va iniciar la presentació de les experiències de diverses entitats que treballen en l’àmbit de l’habitatge, la teràpia ocupacional i/o la gestió.

Maria Arias, responsable de qualitat del Centre Ocupacional i del Servei d'Habitage, va presentar públicament el qüestionari que s’utilitza per avaluar la satisfacció dels usuaris respecte al servei que se’ls hi presta. Aquesta enquesta es va començar a passar el 2007 i aquest any l’han respost uns 129 usuaris, entre els del Centre Ocupacional i el Servei Habitatge Clarella.

Aquesta mateixa bona pràctica ha estat presentada al procés de selecció de bones pràctiques que participaran a la 5a. Edició de Buenas Prácticas FEAPS, que es farà a Palma de Mallorca l’octubre de 2010.