dilluns, 25 de gener del 2010

UN MILER DE PERSONES ASSISTEIXEN AL CONCERT SOLIDARI DE SANT TOMÀS



Un miler de persones van omplir el recinte firal del Sucre, el dissabte passat, en motiu del concert solidari organitzat per l’Associació Sant Tomàs per la compra d’una furgoneta adaptada pel Centre Riudeperes.

La desena de grups que van actuar des de 2/4 de 10h de la nit (Verdcel, Estúpida Erikah, Eskac i mat, Cesk Freixas, Hotel La Paz, Strombers, Bonobos, Rosa Luxemburg, Rage on, sessió PdCat) es van trobar amb un públic totalment entregat.

El concert es va caracteritzar per un dinamisme continu durant tota la nit. Cada grup va actuar aproximadament mitja hora amb una pausa de 10 minuts o un quart d’hora on tampoc la música no va faltar a mans dels PD cat.

Gràcies al miler de persones que van assistir al concert i a les donacions dels patrocinadors, es van poder recaptar 15.000€. La recaptació juntament amb els donatius d’empreses, particulars i entitats financeres, han permès assolir el 80% de l’import del vehicle adaptat. De la part restant se’n farà càrrec l’Entitat  través de recursos propis.

Des de Sant Tomàs només ens queda agrair la col·laboració de tots els assistents, dels voluntaris/es i de totes les persones i institucions que han participat en aquesta gran festa de la solidaritat.

Fotos del concert: http://www.osonatanga.com/index.php?seccio=fotos&gal=770