divendres, 16 d’abril del 2010

ÈXIT A LA FESTA DEL VOLUNTARIAT “BUSQUEM GENT CAPAÇ” DEL CLUB CAR


Aquesta nit, des de les 12:00h fins a les 2:30h de la matinada, centenars de persones han omplert la sala de les Pockets bike en motiu de la festa busquem gent capaç. Una festa organitzada pel Club Car servei de lleure i esport de l’Associació Sant Tomàs per aconseguir voluntariat.

Després de la campanya iniciada el 6 d’abril amb la Roda de premsa de presentació, aquesta nit ha tingut lloc un dels punts principals de la campanya: La festa del Busquem gent capaç, organitzada per al jovent amb l’objectiu d’oferir en primera mà l’opció de col•laborar al Club Car a través del voluntariat.


La festa ha comptat amb Angela Grau, periodista de Canal Català Osona, Osona comarca i ràdio Vic, que ha estat la responsable de dinamitzar, informar i animar a les persones a participar en les diferents activitats, preparades in situ per aproximar una mica més la realitat del Club Car a tots els assistents. Com a premi, qui hi participava i s’interessava pel Club Car obtenia un braçalet realitzat pels usuaris del Centre Ocupacional de l’Associació Sant Tomàs. A més, la festa també ha comptat amb una exhibició de Hip Hop protagonitzada pel grup Eternity del Gimnàs de la Roser Puig de Vic. Els jugadors del Club Patí Vic i el primer equip del UE Tona també hi van estar presents per recolzar la campanya i el voluntariat.


El resultat de la convocatòria ha estat molt positiu, tant per l’èxit de públic com per l’interès mostrat pels assistents: fins a una trentena de persones van informar-se de com col•laborar amb el Club Car. Recordar però, que la campanya encara està activa per tothom qui tingui ganes de ser voluntari.