dijous, 20 de maig del 2010

BONA PARTICIPACIÓ A LA XERRADA "BUSQUEM GENT CAPAÇ" PER LA CAPTACIÓ DE VOLUNTARIAT

El dilluns 17 de maig, a les 19:00h, va tenir lloc a les instal·lacions de Sot dels Pradals  la sessió informativa de la campanya de voluntariat “Busquem gent capaç” . Una vintena de persones interessades van assistir-hi per conèixer de primera mà el Club Car i les possibilitats de col·laboració que des del Club s'ofereixen.

L'acte va començar amb la intervenció d'Aina Arboix, responsable del departament de comunicació, donant la benvinguda a tothom i agraint l’interès mostrat. Tot seguit Jordi Llauradó, adjunt a gerència, va fer una breu descripció de l’entitat i a continuació es va visionar el vídeo on s’explica més detalladament la  història i els serveis de Sant Tomàs. A continuació Toni Ramírez, president de Sant Tomàs i del Club Car, va transmetre als assistents la importància del lleure i l’esport per les persones amb discapacitat intel·lectual. Finalment, els responsables del Club Car, Susana Azaustre i Jordi Tió, van explicar com fins ara s’han realitzat aquestes activitats i les possibilitats que pot aportar la incorporació de nous voluntaris. Va tancar l'acte Roser Masgrau, voluntària del Club, que va exposar l’experiència de participar en les activitats de lleure i esport de l’entitat i el satisfactòries que havien estat.

Un cop finalitzats els parlaments es va donar pas a un petit aperitiu, moment on els assistents van aprofitar per comentar els seus dubtes i la sorpresa generalitzada en conèixer la quantitat de serveis de què disposa l’entitat i la tasca que s’hi està realitzant.

Des del Club Car es valora positivament la resposta que ha tingut la campanya per la captació de voluntariat esperant que, gràcies a totes aquestes persones interessades, en el proper curs el Club Car pugui oferir un ventall més ampli d’activitats de lleure i esport per a tots els seus usuaris.