divendres, 4 de juny del 2010

TAC-OSONA I L’ESCOLA D’HOSTALERIA D’OSONA JUNTES PER LA FORMACIÓ


El Tac Osona, Centre Especial de Treball de l’Associació Sant Tomàs-Parmo, forma els seus treballadors a l’Escola d’Hostaleria d’Osona.

La col·laboració entre el Tac-Osona i l’Escola ha permès que durant el mes de maig es formin com a auxiliars de sala 8 persones amb discapacitat intel·lectual. Gràcies a aquesta iniciativa, treballadors del centre especial de treball han pogut adquirir els coneixements i les competències necessàries perquè, en un futur pròxim, puguin desenvolupar tasques de cambrer a “La Cuina de Sant Tomàs”, la nova línia d’activitat de l’Associació especialitzada en serveis de cuina central per a col·lectivitats, gestió de cuines externes i la realització de càterings a peu dret.

La Cuina de Sant Tomàs ha nascut de l’experiència prèvia en la prestació del servei de menjador als diferents centres de l’Associació i té com a objectiu oferir una alimentació saludable i de qualitat , adaptada a les necessitats específiques de cada client i amb un servei propi de distribució.

El curs s’ha impartit a Tona, a les instal·lacions de l’Escola d’Hostaleria, durant 3 dimecres i 3 divendres del mes de maig, realitzant un total de 12 hores lectives. Tots els alumnes, treballadors del Tac-Osona, han pogut incrementar les seves competències laborals permetent-los treballar en un altre ram, l’hostaleria.