dijous, 28 d’octubre del 2010

ARTUR MAS VISITA EL CENTRE OCUPACIONAL DE L'ASSOCIACIÓ




El candidat de Convergència i Unió a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, va ser el dimarts 26 d’octubre a Osona. Al matí, va visitar el mercat de Vic; al migdia, va dinar amb més de 200 empresaris a la Vila Masramon de Gurb; a la tarda, va ser al centre ocupacional de Sant Tomàs, a Calldetenes, i al vespre va presidir una assemblea multitudinària de Ciu al Sucre.

El candidat, en la seva única visita a una institució de la comarca, va voler visitar l’Associació per conèixer quina era la situació actual de les persones amb discapacitat intel·lectual, les necessitats que hi havia i les línies d’actuació que seguia Sant Tomàs. Durant la visita, Artur va aprofitar per parlar amb algun dels usuaris i demanar-els-hi quines eren les activitats que feien al centre.

Al final de la visita, Artur Mas acompanyat de Josep Mª Vila d’Abadal i representants de Convergència i Unió als ajuntaments de la comarca, al parlament i al Govern Central, es van asseure amb el president de l’Associació, Antoni Ramírez, el director del Centre Ocupacional, Abel Fontanet, el director de Tac-Osona, Ricard Gorgals i la directora de Riudeperes, Montse Codinachs per presentar-li l’entitat i transmetre-li les inquietuds presents.