divendres, 1 d’octubre del 2010

EINA S'ADHEREIX A LA RECOLLIDA DE SIGNATURES INICIADA PER ACTAS.

Eina, Servei de formació i inserció laboral de l’Associació Sant Tomàs Parmo s’adhereix a la recollida de signatures iniciada per ACTAS per tal de demanar a l’administració un finançament estable pels serveis de treball amb suport.


Aquesta recollida de signatures es recolza en el següent manifest:

“A Catalunya, la societat civil sempre ha apostat pel Treball com a eina per assolir la inclusió laboral i social de les persones amb discapacitat. Des d’ACTAS, l’Associació Catalana de Treball amb suport, s’ha iniciat una recollida de firmes per tal de tenir més facilitats i recursos econòmics que permetin la incorporació d’aquestes persones al món del Treball a través de l’empresa ordinària. Eina, s’hi ha adherit.

El Treball amb Suport, és un model d’integració laboral que segueix els principis de la Ley de Integración Social del Minusvàlido (L.I.S.MI.-1982)… “serà finalitat primordial de la política d’ocupació dels treballadors minusvàlids la seva integración en el sistema ordinari de Treball...”

D’acord amb aquesta llei i amb el dret a la igualtat d’oportunitats, creiem que totes les persones amb Discapacitat intel•lectual i/o Trastorn Mental han de poder tenir accés als recursos que els permetin incorporar-se al mercat de Treball normalitzat.

Des de l’Associació Catalana de Treball amb Suport (ACTAS), que des de fa 20 anys agrupa a les entitats sense ànim de lucre, famílies, usuaris i professionals es demana:

Estabilitat i continuïtat dels serveis de Treball amb suport amb un finançament estable i just al llarg de tota la vida laboral”.

Podeu col·laborar amb la iniciativa signant el document de recollida de firmes que trobareu a tots els centres de l’Associació Sant Tomàs.