divendres, 1 d’octubre del 2010

ENRIC CAMPDELACREU ACONSEGUEIX LA MEDALLA D’OR ALS JOCS EUROPEUS D’ESTIU SPECIAL OLYMPICS DE VARSOVIA (POLONIA)


El passat 15 de setembre es van inaugurar els Jocs Europeus d’estiu Special Olympics, que aquest any es celebraven a Varsòvia (Polònia), fins al 24 de setembre.
En aquests Jocs s’han reunit més de 1600 atletes i 600 entrenadors de 58 delegacions de tot Europa i Euràsia.
La Delegació espanyola està formada per un total de 60 membres (45 atletes, 12 entrenadors i 3 delegats), competint en 6 modalitats esportives: atletisme, tennis, tennis taula, fútbol 7 femení, bàsquet unificat i bàsquet. la representació catalana, dins de la Delegació espanyola, estava integrada per quatre esportistes de tennis taula i l’equip masculí unificat de bàsquet.
Entre els esportistes seleccionats per Special Olympics Espanya, s’hi trobava l’Enric Campdelacreu, esportista del Club CAR de l’Associació Sant Tomàs, que va participar a la modalitat de tennis taula.
L’Enric, desprès d’un llarg dia de proves de nivell, amb els bons resultats va ubicar- se a la divisió M15 (mitjana- alta), els tres següents dies es va enfrontar amb Philippe Calmes, representant a la Selecció Special Olympics Mònaco, Rustu Engin Erman, representant Turquia i Patrick Guth, representant Luxembourg, guanyant-los tots tres amb gran diferència i aconseguint la mereixedora medalla d’or.  
Així doncs l’enhorabona per a tots els esportistes i en especial a l’Enric Campdelacreu!