dijous, 7 d’octubre del 2010

NOU RESPONSABLE D'INFORMÀTICA I TELECOMUNICACIONS



La magnitud i complexitat que en els darrers temps les tecnologies de la informació han assolit dins l’estructura de l’Associació i en paral·lel les necessitats de formació en aquest sentit de tots els treballadors i treballadores de Sant Tomàs han fet que des de gerència es plantegés la necessitat d’incorporar un professional que pogués donar resposta a tota aquesta problemàtica. És per això que, després del corresponent procés de selecció, ha començat a treballar a Serveis Centrals en Jordi Simó i Cruzet, Enginyer Tècnic en Telecomunicacions. En Jordi ja havia col·laborat amb l’Associació en la programació de bases de dades i formació ofimàtica.

Jordi Simó serà el referent per a tots els serveis de l’Associació pel que fa a:

1) Desenvolupament i manteniment de software adhoc.

2) Manteniment de la xarxa informàtica particular dels diferents serveis i la general de l’Entitat.

3) Manteniment d’equips: ordinadors, impressores i altres perifèrics.

4) Manteniment i actualització de llicències de software: sistemes operatius, programes de gestió, eines d’ofimàtica, antivirus,…

5) Telefonia fixe i mòbil i accés a internet (alta de línies, terminals, manteniment de centraletes i seguiment de consums)

6) Formació en aplicacions del paquet Microsoft Office i d’altres desenvolupadors.


La seva jornada és de 09:00 a 13:00 de dilluns a divendres. Si necessiteu contactar amb ell el seu correu electrònic és j.simo@santtomas.cat l'extensió de telèfon fixa és la 1018 i la de telèfon mòbil la 2902. 

Benvingut!