dijous, 20 de gener del 2011

AQUEST DIMECRES, L'ESCOLA ESTEL DE L'ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS HA REBUT LA VISITA DE NAPOLEÓN, EL CAVALL PINTOR.


El diumenge 9 de gener, a la galeria d’art de Roda de Ter, es va inaugurar la primera exposició a Europa i la segona al món de quadres creats per un cavall, Napoleón. L’exposició incloïa una subhasta benèfica on els diners recaptats anirien per l’Escola Estel.

Finalment, un dels quadres de la subhasta nombrat “Pluja i neu en una posta de sol” va ser adquirit per un import de 460€ per un criador de cavalls àrabs que, aquest dimecres va fer entrega a Josep Font, director de l’Escola Estel. L’escenari per fer l’intercanvi, va ser el patí de l’Escola Estel, on Napoleón , durant mitja hora, va fer una demostració de totes les seves habilitats davant d’uns alumnes que van poder veure com l’artista pintava els seus quadres i feia una petita exhibició amb salts i reverències. En l'acte, hi havia un equip de reporters de la cadena de televisió La Sexta que va enregistrar diverses imatges de Napoleón per emetre en un programa sobre animals que s’estrenarà el mes vinent.

Agrair des de l’Associació i més concretament des de l'Escola Estel, la iniciativa de Sercamshows i desitjar-els-hi molta sort amb el projecte.