divendres, 1 d’abril del 2011

EL CLUB CAR EN FOTOGRAFIES, UN RECORREGUT PELS SEUS 40 ANYS D’HISTÒRIA


En el marc dels actes de celebració del 40è aniversari del Club Car de l’Associació Sant Tomàs, són varis els actes que s’han anat organitzant; una caminada popular, un concert solidari, una obra de teatre i ara, una exposició fotogràfica itinerant.

El primer punt de partida va ser Manlleu, on la Sala Can Puget va acollir l’exposició del 12 al 27 de febrer. Durant els dos primers caps de setmana de març, l'exposició va estar a Roda de Ter, a l’Aula de Cultura Unnim i posteriorment al CAP de Sant Hipòlit de Voltregà i a la capella de Jesús de Centelles. Ara és el torn de Vic, on l'Auditori d'Unnim (Caixa Manlleu), situat a la Rambla Hospital número 11 acollirà l'exposició del dissabte 7 al diumenge 22 de maig, tancant d'aquesta manera l'exposició itinerant del 40è aniversari del Club Car.

El Club Car en fotografies, pretén ser una exposició on el visitant pugui conèixer de ben a prop els inicis fins a l’actualitat del Club. Unes fotografies autèntiques on es podrà veure les activitats, els bons moments i les històries viscudes per tots els usuaris del Club Car, les seves famílies i els monitors i voluntaris que han fet possible la celebració d’aquest 40è aniversari.