dimarts, 1 de febrer del 2011

ÈXIT AL CONCERT SOLIDARI ORGANITZAT PER CELEBRAR EL 40è ANIVERSARI DEL CLUB CAR


700 persones van passar des del dissabte a les 7 de la tarda i fins el diumenge a les 5 del matí per la Sala Paternak de Vic, en motiu del concert solidari organitzat per celebrar el 40è aniversari del Club Car de l’Associació Sant Tomàs.

Un concert, el segon organitzat per l’Associació, que ha comptat amb el suport d’una onzena de grups els quals, de forma desinteressada, van actuar oferint el seu millor repertori a un públic totalment entregat. Grups tant destacats com La Porta dels Somnis, Spirits in the machine, Nuar, Yacine and the oriental groove, Raydibaum, Lexu’s, Rauxa, Very Pomelo, Josep Montero de les oques grasses i les Tietes Queques van fer que els assistents poguessin gaudir d’un espectacle immillorable. La cantautora Ivette Nadal, qui havia d’encetar l’acte no va poder actuar per problemes de veu.

El concert es va caracteritzar per un dinamisme continu; 8 hores seguides de música en directe amb actuacions de mitja hora per grup i un quart d’hora de canvi.

Gràcies a les 700 persones que van assistir al concert, es va poder recaptar l’import brut de 4.000€ (que un cop descomptades les despeses d’organització van ser 2.200€). Aquests diners ajudaran al Club Car a donar continuïtat a les activitats que s’organitzen habitualment tant de lleure (sortides culturals, sortides de cap de setmana, activitats de manualitats, vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu) com esportives (natació, atletisme, gimnàstica esportiva, tennis taula, tennis, hoquei adaptat, bàsquet, futbol sala, petanca i batminton).

Agrair des de Sant Tomàs i, molt especialment des del Club Car, a tots els assistents, voluntaris/es i persones que van participar en l’èxit de la festa, també a la Sala Pasternak i als grups de música, gràcies a tots per l’èxit de la festa.