dijous, 17 de març del 2011

OLICICLA'T AMB NOSALTRES

El grup d’alumnes del curs de formació laboral 2010-2011 d’Eina organitzen la campanya “Olicicla’t amb nosaltres”, creada per sensibilitzar i impulsar els alumnes i les persones del seu entorn a fer el reciclatge de l’oli de cuina.
La campanya té el suport del Consorci d’Osona, el qual ha proporcionat uns embuts adaptables a les ampolles de plàstic que faciliten l’emmagatzematge de l’oli utilitzat.

Si vols adherir-te a la campanya Olicicla’t amb nosaltres, demana el teu embut gratuït a Eina i porta les teves ampolles amb l’oli utilitzat a les oficines d'Eina o directament als bidons ubicats darrere la nau de Tac Osona (c/Sot dels Pradals, número 7 de Vic), des d’on es fa la recollida. Posteriorment, s’entregarà a Recollida i Reciclatge, empresa responsable de fer-ne la gestió.

Aquesta campanya que s'emmarca dins les activitats de l'assignatura de medi ambient, pretén fer una petita aportació a la societat facilitant el reciclatge de l’oli, una de les substàncies més difícils d’eliminar en la depuració de l’aigua.