dilluns, 18 d’abril del 2011

UN AMIC, UN SOCI !


L’Associació Sant Tomàs engega una campanya per la captació de nous socis. Amb aquesta campanya es pretén augmentar el nombre de socis que col·laboren amb l’entitat per tal de poder seguir oferint els serveis a totes les persones discapacitades i als seus familiars.

Si bé el nombre de socis no s'ha vist molt afectat per la situació econòmica actual, el degoteig de baixes ha estat constant. Vista la situació s’ha cregut oportú dur a terme aquesta acció per tal de sensibilitzar a la població en general sobre les necessitats que té el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual.

Totes les persones que vulguin posar el seu granet de sorra, podran fer-ho a partir d’ara col·laborant amb l’entitat fent-se soci i l’obsequiarem amb un llibre a escollir d’entre 71 títols. I si ja són socis i ens porten un amic que també vulgui ser-ho, els obsequiarem amb un d’aquests llibres. 

Amb tan sols 30 euros a l’any qualsevol persona pot col·laborar amb l’Associació Sant Tomàs, i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca d’Osona.

Els interessats poden fer-se socis a través del web de Sant Tomàs, ja sigui omplint un formulari on-line o bé  descarregant la butlleta i fent-la arribar a les oficines centrals, c/Sot dels Pradals, 7 de Vic. Tant d'una manera copm de l'altra tenen el llibre assegurat.

La campanya és possible gràcies a la col·laboració del Grup Editorial RBA que demostra d’aquesta manera el seu compromís i sensibilitat envers la societat i les persones amb risc d’exclusió social. 

Recorda, un amic, un soci! Porta’ns un nou soci i t’obsequiarem a tu i al nou soci amb un llibre!!! 

Per a més informació contacta amb: socis@santtomas.cat