divendres, 27 de maig del 2011

EL CLUB CAR AL MEETING INTERNACIONAL SPECIAL OLYMPICS REUS 2011

Un total de 500 esportistes, 100 voluntaris i 200 tècnics han fet possible que, del 29 d’abril a l’1 de maig, es celebrés l’Internacional Special Olympics 2011 a Reus. Durant tot el cap de setmana s’han disputat més de 75 partits de bàsquet i 30 de bàdminton. De tots els equips participants destacar la participació de les delegacions d’Aragó, Múrcia, Andorra, Itàlia i Catalunya, que comptava amb dos equips del Club Car.

Aquest esdeveniment coincideix amb el 15è Aniversari dels Specials Olympics que es varen celebrar l’any 1996 a la ciutat de Reus on esportistes, voluntaris, tècnics, familiars i amics dels esportistes varen donar suport a la competició. En l’última edició també hi havia les delegacions d’Aragó, Múrcia, Andorra i Itàlia a més de la catalana.

Com en tots els esdeveniments esportius organitzats per Special Olympics i la federació ACELL, el Club Esportiu CAR hi ha estat present, aquest cop participant amb:

- Un equip de bàsquet: Alberto Martin, Paco Martin, Sergi Gonzalez, Marià Planàs, Anna Pueyo, Tere Salado, Núria Molas, Gustavo Martinez i Laura Molas. Aconseguint la medalla de bronze el la seva categoría.
- Un equip de Bàdminton:
• Albert Prat amb medalla de bronze
• Sergi Voltà amb medalla de bronze
• Roger Malavé amb medalla de bronze
• Núria Puig amb medalla de participació
• Àlex Tarter amb medalla de participació
• Albert Vilardell amb medalla de participació

L’enhorabona a tots!