divendres, 27 de maig del 2011

I RECORDA...

Recorda....

- Diumenge 29 de maig: XVIII Campionat de Catalunya d’Hoquei Adaptat ACELL-Special Olympics a Sant Hipòlit de Voltregà. Competició esportiva d’hoquei per a persones amb discapacitat intel•lectual, visible socialment i de caire nacional que pretén promoure l’esport en la vessant esportiva i formativa, donar a conèixer a la societat la realitat de les persones amb discapacitat intel•lectual i potenciar la seva inclusió. El Club Car hi participarà amb el seu equip d’hoquei adaptat. Per a més informació descarregueu-vos el programa aquí.

- Dissabte 4 de juny a les 11 del matí: XERRADA: COM GESTIONAR L’ESTRÈS FAMILIAR? El proper dissabte 4 de juny a les 11:00h del matí a la Sala Marià Vila d’Abadal de l’Edifici del Sucre de Vic, hi haurà la xerrada “Com gestionar l’estrès familiar?” a càrrec d’Imma Cases Hernández, doctora en psicologia, màster en psicologia clínica, terapeuta EMDR, professora de la Universitat Ramon Llull, de secundària i de primària. Per a més informació descarregueu-vos el tríptic aquí.

- El 12 de juny a les 11 del matí: Arrossada Popular dels 40 anys del Club Car a la Finca Sant Tomàs. La jornada comptarà amb un seguit d’activitats obertes a tothom des de les 11 del matí fins a les 6. de la tarda. El preu del dinar és de 13 € per adults i 8 € per nens (màxim 10 anys). El preu inclou paella d’arròs, botifarra amb xips, gelat, cafè i beures. Per a més informació clica aquí.