dilluns, 20 de juny del 2011

EL CAR CELEBRA L'ARROSSADA EN MOTIU DEL 40è ANIVERSARI



El diumenge 12 de juny, de les 11 del matí a les 6 de la tarda, al pavelló de la finca Sant Tomàs es va celebrar l’Arrossada popular dins dels actes de celebració del 40è aniversari del Club Car. Usuaris, familiars, voluntaris i monitors del Car a més d’amics dels diferents serveis varen assistir a la festa.

Al matí, les persones engrescades varen poder fer una camindada fins a les 7 fonts de Sant Julià de Vilatorta. Els que es varen quedar al pavelló, van poder gaudir de la música "dels Rengles".

Després de dinar (arròs, botifarra amb xips i gelat) va arribar l’hora dels reconeixements que aquest any varen ser per alguns dels primers pares i mares que varen portar els seus fills al CAR, a la parròquia del Remei de Vic; Pere Cuberta (pare de Pepe Cuberta), Montserrat Serra (mare de la Divina Bres) i Josefa Soler (mare d’en Segimon Serra) a més dels usuaris Maria Farrés i Oscar Sanchez i l’expresident de l’Associació Sant Tomàs, Àngel Andreu. L’obsequi va ser una placa commemorativa d’agraïment per tots els anys d’esforç i dedicació de mans dels membres de la junta directiva del Club Esportiu CAR.

El bon temps va ajudar que la festa s’allargués fins a les 6 de la tarda, quan per acabar, el mag Jordi Tanyà, va fer alguns trucs de màgia per als assistents.

Des de la coordinació del CAR agrair l’assistència i col·laboració de tots els assistents a l’acte i del grup de música i el mag que varen col·laborar de forma totalment gratuïta.