dilluns, 21 de novembre del 2011

La col·laboració de Sant Tomàs a través dels seus professionals

Durant aquests propers mesos i com s’ha anat fent en els últims anys, quan des de les entitats es demana la col·laboració de l’Associació Sant Tomàs a través de l’experiència dels seus professionals, sempre s’intenta poder-ho fer.


Aquest mes de novembre, a la conferència “El bosc i la natura: elements d’integració social” organitzat per la Universitat de Vic, la directora de l’àrea laboral de les persones de l’Associació Sant Tomàs, Tina Gonzalez i el Responsable de l’àrea de jardineria del centre Especial Tac-Osona, Pere Medina, explicaran l’experiència de l’entitat en relació al bosc com a element integrador. La conferencia tindrà lloc el proper 24 de novembre de 18 a 19:30h a l’aula TS 116 Campus de la Torre dels Frares de la Universitat de Vic. Podeu descarregar-vos el cartell aquí.

Per un altre cantó, des del centre Riudeperes, el mes de desembre, dins el programa de formació interna del CHV, concretament a les "Sessions generals del Consorci Hospitalari de Vic", la directora del Centre Riudeperes, Montse Codinachs i la responsable sanitària, Alicia Brunet, realitzaran una sessió el 15 de desembre a les 3 de la tarda. La sessió anirà dirigida als treballadors del Consorci Hospitalari de Vic. Podeu descarregar-vos el programa aquí.

Ensenyant a altres persones la tasca de Sant Tomàs, també s’aconsegueix més integració de les persones amb discapacitat intel·lectual a la societat.I que repercuteixi en una millora en l’atenció integral a la persona amb DI