dimecres, 4 de gener del 2012

El Tris Tras rep una trentena de joguines de la Fundació Mapfre



El Programa de Voluntariat, l’Institut d’Acció Social de Fundació Mapfre i la Subdirecció General de RRHH, per aquest Nadal 2011-2012 han organitzat una campanya solidària de recollida d’aliments i joguines a tot Espanya.

La campanya, amb el nom: “Un Juguete, una alegria” constava de 56 punts de recollida a les oficines de Mapfre de tota la península: Madrid, Àvila, Catalunya, la delegació del centre, el nord, l’est, el nord-oest i el sud-oest.

Cada delegació havia de recollir les joguines i aliments i decidir a quina entitat d’àmbit local donar-ho. En el cas d’Osona, els afortunats han estat el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç Tris Tras de l’Associació Sant Tomàs per els anys que fa que està desenvolupant la seva tasca.

Concretament a la delegació de Mapfre Osona situada al carrer Dr. Junyent s’han recollit 30 joguines que els diferents treballadors i mediadors de Mapfre han regalat. Els responsables de fer-ne entrega a la directora del CDIAP Tris Tras; Carme Godayol van ser el director de l’oficina de Vic; Òscar Falagan i l’Assessora de clients; la Lourdes Homs.

Les joguines seran de molta ajuda per als professionals del Tris Tras els quals les podran utilitzar a les sessions que realitzen als nens i nenes que acudeixen al servei.

Des de l’Associació Sant Tomàs es vol agrair a la Fundació Mapfre i als seus treballadors el seu interès en fer una campanya solidària com aquesta on un milió de persones es veuran beneficiades del projecte a tot Espanya.