dijous, 19 de gener del 2012

SANT TOMÀS ORGANITZA EL III CONCERT SOLIDARI EL PROPER 21 DE GENER


El pròxim dissabte 21 de gener a les 7 de la tarda la primera sessió i a les 10h de la nit la segona sessió, i fins a les 3 de la matinada, tindrà lloc a la sala alternativa de concerts Pasternak de Vic, un concert solidari organitzat per l’Associació Sant Tomàs.  La recaptació es destinarà a la creació d’unes noves instal·lacions pel centre de desenvolupament infantil i atenció precoç Tris Tras de Vic.

Fins a un total d’11 grups col·laboren de forma desinteressada en aquest concert que ja celebra la seva tercera edició. En anys anteriors grups com Ivette Nadal, La porta dels Somnis, Very Pomelo, Cesc Freixas, Rauxa o les Tietes Queques entre d’altres van col·laborar en els concerts organitzats per la compra d’una furgoneta adaptada per Riudeperes i el finançament del lleure i l’esport que realitza el Club Car.

Per aquest any, l’Associació ha aconseguit reunir grups com Boys Damm, Roger Mas, The Mamzelles, Els Catarres, Sherpah, Nyandú, Obeses, Alls nous piquen, Glissando, Inspira o Zulu 9.30. responsables tots ells de fer gaudir al públic assistent a la Sala Pasternak el proper 21 de gener i amb l’objectiu comú d’obtenir diners per la creació d’unes noves instal·lacions pel CDIAP Tris Tras Vic.

El CDIAP Tris Tras va néixer el 1980 i va ser un dels 5 primers centres que es van engegar a Catalunya. Actualment dóna servei a més de 560 infants que s’atenen a les seus que té a Centelles, Manlleu i Vic.

El Tris Tras està format per diferents professionals que realitzen un conjunt d’actuacions assistencials i preventives adreçades a la població infantil de 0 a 6 anys, que presenten algun trastorn del desenvolupament o es troben en una situació de risc social, psicològic i biològic de patir-la. Presta suport als infants en fisioteràpia, logopèdia, psicologia, pedagogia, neuropediatria i treball social.

A causa de l’augment dels infants que requereixen aquesta atenció especialitzada en l’actualitat, fa que les instal·lacions existents fins ara al Tris Tras Vic siguin insuficients. Actualment a les mateixes instal·lacions on fa 30 anys atenien a 37 infants, actualment n’atenen a 360. La creació d’aquest nou local permetrà que es pugui descongestionar el servei de Vic i tenir un espai més confortable. Degut a l’esforç econòmic que això implica, durant aquest any l’entitat ha anat realitzant diferents esdeveniments per recaptar fons.

L’Associació Sant Tomàs espera que aquesta vegada la sala es torni a omplir com les dues edicions anteriors. El Concert obert a tothom i (a la sessió de les set de la tarda a totes les edats), té un preu de l’entrada de 8 euros anticipada i 10 a taquilles. A més de la col·laboració dels onze grups* i la Sala Pasternak, el concert ha comptat amb la implicació de Copysetimpremta, CassanyDesigne, els Mosquetons i Design Co-workers.

Les entrades es poden comprar a partir de dilluns a la Martulina Divina, la Jazz cava, a les oficines centrals de l’Associació Sant Tomàs, al Tris Tras Vic o online a partir d’aquesta tarda a http://www.salapasternak.com . També a la web de l’entitat www.santtomas.cat es podran fer aportacions esporàdiques per col·laborar amb l’acte.