dimecres, 13 de juny del 2012

I Premi Toni Manchón al projecte per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual

Avui, 13 de juny fa un any de la defunció de Toni Manchón, usuari del Centre de dia de la residència Riudeperes de l’Associació Sant Tomàs. Durant la seva vida, en Toni va estar als diferents serveis de l’entitat fet que va propiciar una molt bona relació entre la família i Sant Tomàs.

Per agrair el tracte rebut durant aquests anys i essent conscients de l’enorme importància que es tracti amb estima i afecte als usuaris, la família ha pres la iniciativa de col·laborar amb l’Associació Sant Tomàs a través d’una aportació econòmica i un reconeixement; Premi Toni Manchón “Al millor projecte per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual “.

El premi, que es pretén que tingui una periodicitat anual, constarà d’un diploma i d’una dotació econòmica de 1500 euros que aniran destinats al projecte. Tindrà opció al premi qualsevol professional o equip de professionals de l’Associació Sant Tomàs que facin atenció directa i presentin un projecte adequat a les bases del concurs (podeu consultar les bases aquí i el formulari del projecte aquí). El termini per presentar –lo és el proper divendres 28 de setembre i tot seguit un jurat decidirà quin és el millor projecte. L’acte de celebració per fer-ho públic serà el dimecres 31 d’octubre.

La junta directiva i el comitè directiu volen agrair a la fa família una iniciativa innovadora com aquesta pensada per impulsar nous projectes per l’entitat, i animen als professionals a presentar les seves propostes.