dijous, 18 d’octubre del 2012

Et convidem a la 2a edició del SopaSa i a la presentació de La Tavella


Sant Tomàs ha constituït juntament amb la Fundació Viver de Bell-lloc l'empresa Ecogrup Ecològica, s.l. a fi i efecte de donar sortida comercial a la producció agrícola generada als horts de Sant Tomàs a Osona i als del Viver de Bell-lloc, al Vallès oriental. Amb aquest projecte és voluntat dels socis fundadors promoure directament o indirectament, la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o risc d'exclusió social a través de la recuperació de l’agricultura tradicional.

Ecogrup Ecològica treballarà sota la marca comercial “la Tavella” i tal i com porta realitzant fins a la data la seva activitat es centra en la comercialització on-line de fruita i verdura i altres productes ecològics a través del format cistella. El lliurament de les comandes es fa mitjançant una xarxa de més de 200 punts de recollida que donen cobertura a gairebé tot Catalunya i a domicili a la comarca del Barcelonès.

A fi i efecte de presentar la iniciativa al públic en general el proper dia 26 d’octubre, a les 20:30, en el Restaurant El Morter de Manlleu, s’organitza un sopar que sota el nom Sopa Sa! presentarà una oferta gastronòmica basada en els productes dels Horts de Sant Tomàs i els Horts de Viver de Bell-lloc acompanyada d’altres productes ecològics i de l’economia social com carn, vi, bolets, làctics i cerveses.

Abans de començar el sopar es durà a terme una breu presentació de la iniciativa a càrrec de representants de Sant Tomàs i de La Tavella.

Us hi esperem a tots!
Per reservar: Reserves: 938514191  / elmorter@elmorter.cat