dilluns, 22 d’octubre del 2012

EL CDIAP TRIS TRAS DE L’ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS JA TÉ LLOC PER A LES SEVES NOVES INSTAL·LACIONS


Avui 22 d'octubre hi ha hagut l'acte de cessió dels terrenys que el ple del passat mes de setembre de l’Ajuntament de Vic va aprovar. Els terrenys, cedits de forma gratuïta, estan situats al c/Sot dels Pradals número 5 i 7. El número 7 és on actualment hi ha les oficines de l’entitat i una part dels seus serveis, el número 5 és on en un futur pròxim hi haurà les noves instal·lacions pel del CDIAP Tris Tras a Vic.

Aquesta cessió permet a l’entitat enfocar el futur amb optimisme i plantejar noves solucions a projectes que fins ara no es podien desenvolupar per falta d’espai, entre ells, el nou Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç Tris Tras, fins ara situat al c/ de la Riera en unes instal·lacions que han quedat petites. Ja fa dos anys que l’entitat ha anat organitzant actes i projectes per aconseguir diners per poder finançar aquestes noves instal·lacions. Finalment, gràcies a aquest nou terreny i a les donacions anteriors de particulars i entitats, aquest projecte ja va agafant forma.

En l’acte d’avui, el president de l’Associació Sant Tomàs Toni Ramírez, ha volgut agrair la sensibilitat i compromís que des de fa anys ha mostrat l’Ajuntament de Vic vers l’Associació Sant Tomàs amb l’entrega del màxim guardó de l’entitat, el portal de Sant Tomàs en bronze. El president també ha volgut fer un agraïment a la persona de Josep Mª Vila d'Abadal, actual alcalde.



Per part seva, Josep Maria Vila d’Abadal, ha estat molt agraït de l’obsequi i ha volgut destacar que ell i els consistoris presidits pels alcaldes que l'han precedit, Ramon Montanyà, Pere Girbau i Jacint Codinac sempre han mostrat una sensibilitat lògica i obligada perquè l’Associació Sant Tomàs pugui tirar endavant. Per acabar ha valorat la tasca de l’entitat com una tasca extraordinària i sòlida.

Durant l’acte s’ha pogut veure els plànols de l’avantprojecte d’aquest nou edifici que s’alçarà sobre un terreny de 4.241m2. L’edifici comptarà amb espais adequats per poder portar a terme les activitats del Tris Tras d’una manera còmode per als 14 professionals i els 400 usuaris que s’atenen durant l’any, i també les seves famílies.