dilluns, 26 de novembre del 2012

Els actors de teatre del Club Car actuen en una Performace



El proper dimarts 27 de desembre a les 7 de la tarda, al claustre de l’escola E.A.S.D de Vic, situada a la Rambla Sant Domènec 24, tindrà lloc la performance “Camuflatge 2012”. Una Performance realitzada per Lourdes Bagué, estudiant de l’escola i, treballadora i voluntària de l’Associació Sant Tomàs que comptarà amb la col·laboració dels actors de teatre del Club Car.

Aquest projecte és el treball de final de curs de l’Assignatura Expressions d’avantguarda de l'Escola d'Arts i oficis de Vic. Amb aquesta performance ha volgut crear un espai únic i alhora múltiple creant un joc per la vista, fent que els actors del Club Car, facin participar l’espectador amb l’obre. Amb “Camuflatge 2012" Lourdes ha volgut promoure l’àmbit de les disciplines i expressions plàstiques i dels mitjans audiovisuals redescobrint el camuflatge.

Si vols formar part d’una performance i descobrir la continuïtat entre la forma, l’ocult i la confusió, “vine i fes-hi la teva”. Aquest dimarts 27 de novembre a les 7 de la tarda a la Rambla Sant Domenec, 24 de Vic.