divendres, 18 de gener del 2013

El Centre Ocupacional Sant Tomàs-Manlleu i la residència de Rocaprevera Cals Avis, continuen el projecte de voluntariat.


El Centre Ocupacional Sant Tomàs-Manlleu i la Residència de Rocaprevera Cals Avis, han tornat a signar aquest any 2013, un conveni de col·laboració per continuar el projecte de voluntariat.

La finalitat del projecte consisteix en prestar un servei a la comunitat de gent gran, com a voluntaris, creant així un espai que promogui la inclusió, el desenvolupament personal i la consciència social a través de l’acció desinteressada en benefici de l’altre, motivant que la persona usuària sigui activa, solidaria i útil en el teixit social. També es pretén potenciar i desenvolupar les capacitat, habilitats i destreses que cadascú té, afavorint d’aquesta manera la seva autoestima i dignitat.

El projecte consta de tasques de tipus ocupacional, que es porten a terme a la zona de la bugaderia, i de manteniment de l’espai exterior, a la zona enjardinada, alternant amb activitats d’acompanyament a les persones residents a través d’activitats lúdiques i passejades pel jardí.