dijous, 7 de febrer del 2013

Guanyadors, nominacions i distincions per als esportistes del Club Car a la Festa de l’Esport Vigatà.



El divendres 1 de febrer a les vuit del vespre va tenir lloc la Festa de l’Esport Vigatà al Teatre L’Atlàntida. La Festa, presidida per Josep Ma. Vila d’Abadal, va tenir una gran afluència de públic.

L’acte es va iniciar amb un homentatge a 48 diferents esportistes i equips de Vic entre ells, esportistes del Club Car: Enric Campdelacreu Arqués (Campió de Catalunya de 25 m esquena) , Imma Campdelacreu Aullé (Campiona de Catalunya de 25 m braça) , Ivet Ramirez Teixidor (Campiona de Catalunya de 50 m crol), Laura Roca Güell (Campiona de Catalunya de 25 m lliures), Arnau Vila Cortina (Campió de Catalunya de 25 m crol),  David Benitez Buenosvinos, Josep Maria Planàs Solà i Miquel Ramon Rovira com a integrants de Tripleta OMEGA de petanca.

Tot seguit, van nomenar els millors esportistes 2012: Ferran Latorre i Sara Ramírez. En la categoria del millor Esportista Special Olympics va ser Jordi Martínez González. També es va nominar a L’Anna Pueyo Gené i a en Toni Soler Pujades.

Per acabar l’acte, es va voler fer una menció especial a diversos tècnics d’institucions vigatanes, en el cas del Club Car, es va voler agrair a Laura Solà Quintana per la seva trajectòria com a tècnic dins del Club Esportiu Car, per la seva ajuda, col·laboració i treball.