divendres, 22 de febrer del 2013

Recepció al Consell Comarcal d’Osona dels esportistes participants als jocs d’hivern celebrats a la ciutat sud-coreana de PyeongChang


El proper dimecres dia 27 de febrer a les 19:00h, el president, vicepresident i conseller d’esports del Consell Comarcal faran una recepció al Consell Comarcal als esportistes del Club Car; Gil Sayol, Arnau Vila i el seu monitor Pau Carbonell, per la seva participació als Jocs Mundials d’Hivern celebrats del 29 de gener al 5 de febrer a la ciutat sud-coreana de PyeongChang.

La competició ha aplegat més de 3.000 esportistes de 110 països que han participat en diferents disciplines com esquí alpí, esquí de fons, patinatge artístic, patinatge de velocitat en pista curta, snowboard, raquetes de neu o hoquei interior, esport adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual i inspirat en l’hoquei gel.

La delegació catalana que ha participat als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics a Corea del Sud ha estat representada per una esquiadora alpina i 12 jugadors de hoquei adaptat, tots ells integrats dins de la selecció Espanyola.

Dos dels jugadors de l’equip d’Hoquei, integrants del Club Car-Patí Voltregà, en Gil Sayol Altarriba i l’Arnau Vila Cortina i un dels entrenadors, en Pau Carbonell van ser els seleccionats per participar a aquest jocs.
Els resultats aconseguits amb la selecció són un meritori 5è lloc, mai cal oblidar què l’important no són ni les marques ni les medalles sinó l’esforç, la superació, la valentia i la il·lusió amb què cada atleta afronta el repte esportiu. Com diu el jurament d’specials olympics “Vull guanyar, però si no ho aconsegueixo, deixeu-me ser valent en l’intent”.