dimecres, 22 de maig del 2013

Creació d'un bosc harmònic a la Finca Sant Tomàs


L’Associació Sant Tomàs ha iniciat un projecte per la creació d’un bosc harmònic a la Finca de Sant Tomàs (Calldetenes) juntament amb la col·laboració d’en Pep Padrós Arquitecte paisatgista.

Aquest projecte pretén crear un espai de sensació a través de la delimitació per una forma geomètrica harmònica que es recolza en el contacte o connexió de les persones amb punts energètics del lloc, en aquest cas un pou d’aigua i uns arbres anomenats ginkgos-bilobes.

En Pep Padrós va fer donació a l’Associació Sant Tomàs de set ginkgos-bilobes, arbre molt antic procedent de la Xina i que segons la seva experiència són arbres ancestrals, que entenen el llenguatge no verbal i que ens ajuden a treballar el món de les intencions.

Aquest espai, segons en Pep té la finalitat de reequilibrar el nostre cos de les energies de la terra amb la participació conscient de la persona. D’aquí que pugui ser un lloc adequat per realitzar-hi activitats per aconseguir i/o millorar el benestar emocional i la salut física o simplement per sentir i connectar amb les vivències.