dimecres, 3 de juliol del 2013

Jornada al Tennis Vic per celebrar l'acabament de l'extraescolar de Tennis del Club Car a l'Estel




Aquesta temporada el Club CAR (servei d’esport i lleure de l’Associació de Sant Tomàs), i el Club Tennis Vic, van iniciar un projecte de Tennis, com a activitat extraescolar, pels alumnes de l’escola Estel.

Aquest projecte s’ha iniciat amb 5 alumnes, que han participat de l’activitat extraescolar de tennis, els dimecres a la tarda, de les 17 a les 18h, a les instal·lacions de la mateixa escola. Aquesta activitat, s’ha pogut portar a terme, gràcies al patrocini d’IDO (Institut dental).



Per altra banda, a fi de donar a conèixer aquest nou projecte del Club CAR i el Club Tennis Vic, el passat 11 de Maig, el club Tennis Vic va organitzar una jornada esportiva a les instal·lacions del mateix Club, on s’hi van convidar a tots els usuaris/es de l’Associació Sant Tomàs, a provar aquesta disciplina esportiva. Durant dues hores, els entrenadors van fer participar a tots els usuaris/es de l’Associació que van voler a les activitats que havien preparat, a fi d’introduir-los i poder conèixer una mica més el tennis.

Al final de la jornada, i gràcies al patrocini de la botiga Babyboom de Vic, tots els esportistes que havien participat de l’activitat, van poder berenar coca i xocolata.
                                      

Des del Club CAR, agraïm a totes les persones que han fet que aquest projecte és pogués tirar endavant, MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES!