dijous, 26 de setembre del 2013

Sortida amb Veler del Centre Ocupacional de Calldetenes



El dimecres 18 de setembre un grup format per 12 nois/es del Centre Ocupacional juntament amb dos educadors van realitzar una jornada de vela al port d’Aiguadolç a Sitges,  emmarcada dins les activitats esportives del centre.

Per portar a terme l’activitat, els nois i noies es van dividir en 4 grups per així distribuir les accions, quan uns feien vela, els altres anaven amb llanxa. L’experiència amb el veler va ser molt interessant ja que varen conèixer com es porta el timó o com col·locar les veles correctament.

La sortida va permetre tenir un primer contacte amb l’esport de vela, aprendre més sobre el respecte pel medi ambient i la natura,  fomentar l’esport adaptat, a més d’estimular la comunicació i el treball en equip en un clima agradable i divertit.

El Centre Ocupacional Sant Tomàs vol donar les gràcies a Esports de la Diputació de Barcelona i a l’Escola Timberland de Vela Adaptada de Sitges per haver-nos donat l’oportunitat de realitzar aquesta activitat subvencionada. També agrair a l’ajuntament de Calldetenes per l’ajuda en la tramitació de la subvenció que va ajudar a cobrir gairebé la totalitat del cost de la sortida.