dimarts, 3 de desembre del 2013

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat: Avui sigues còmplice de les nostres capacitats!





"Sigues còmplice de les nostres capacitats". Aquest és el missatge de Dincat (del qual Sant Tomàs n'és membre) per el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra avui dia 3 de desembre. Us animem a fer-ne difusió a través de les xarxes socials (Facebook i Twitter) perquè pugueu explicar amb breus missatges les capacitats que tenen totes les persones que atenem a les entitats, amb un to positiu, de construcció i de contribució a la societat.

Paral·lelament, Dincat dóna suport a l’acte unitari i simbòlic que organitza COCARMI (Comitè Catalana de Representants de Persones amb Discapacitat) sota el lema “Cada dia menys oportunitats. I ara què?”.

Es tracta d’una acció simbòlica i visual que tindrà lloc avui dimarts a les 16:30h a la cantonada de la plaça Catalunya amb la Rambla Catalunya (davant les oficines de l’antiga Caja Madrid). A banda d’aquesta acció, es llegirà un manifest conjunt de tot el sector de la discapacitat, que uspodeu descarregar aquí, i els representants de les diferents entitats que formem part de COCARMI es reuniran amb el Conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell.