dimarts, 15 d’abril del 2014

Ens vindràs a veure per Sant Jordi ?



S’acosta Sant Jordi i nosaltres ja estem acabant de fer tots els preparatius per les activitats i les paradetes que muntarem al llarg de tot el dia!

Tot seguit trobareu les activitats separades pels serveis que les realitzen:
  • El Centre Riudeperes vendrà roses i punts de llibre, d’elaboració pròpia al c/ de Gurb (davant del bar, Mesclum). També hi haurà usuaris que faran una passejada per vic i uns altres aniran d'excursió a l’ermita de Sant Jordi de Folgueroles.
  • L’Escola Estel tindrà diferents parades de roses a la ciutat de Vic: a la rambla del Carme (davant de Ca’n Pallars), a l’Avinguda Països Catalans (davant la gasolinera Àrea Vic) i Davant de l’Escola Estel. També faran un recorregut per les paradetes de roses i llibres de la ciutat. Com a activitat a l'escola es farà un drac i una foto que es convertirà en Sant Jordi. A la tarda també hi haurà una activitat sorpresa, un berenar especial i música i ball al pati.
  • El Centre Ocupacional de Manlleu tindrà una parada a la Plaça Fra. Bernadí nº 27 de Manlleu on hi podreu comprar productes fets a mà i roses “pitiminis”.
  • El Centre Ocupacional de Calldetenes i el Club Car tindran una parada de roses i de productes fets a mà a la plaça major de Vic (davant del Massimo Dutti) elaborats expressament per la diada de Sant Jordi com un pin amb una rosa, un llapis amb rosa, postals i punts de llibre de Sant Jordi o un porta espelmes).
Ens vindràs a veure? fins aviat!