dijous, 10 d’abril del 2014

La Laia i en Joan, una parella que comparteix la seva passió pel dibuix i la pintura, el seu hobby!




En Joan Vilaró i Laia Conca són dos usuaris del servei de formació i inserció laboral Eina que,  a més de ser treballadors, són artistes. Ells creen i també reprodueixen o donen color a dibuixos relacionats amb l’estètica manga.

La Laia i en Joan fa gairebé vint anys que tenen per hobby el dibuix i la pintura, han participat en algun curs però han obtingut els coneixements majoritàriament de forma autodidacta.  Els retoladors i els llapis de colors són les eines utilitzades.  

El proper dia 23 d’abril, per celebrar la diada de Sant Jordi, de les 10h a les 12h del matí, les seves obres estaran exposades en una parada a davant de l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga. Allà les podreu comprar en format quadern per pintar per un preu de 3€ o en format individual.

Aquesta parella, fan del dibuix i la pintura la seva passió, la qual els permet relaxar-se, distreure’s i passar una bona estona. Tot i que per ara ho practiquen com a hobby, la seva il·lusió és que amb els diners que n’obtinguin de les vendes, puguin viatjar a Roma!

Per més informació: joanlaia2013@hotmail.com