dissabte, 27 de setembre del 2014

15è Aniversari del Centre Riudeperes de Sant Tomàs



Avui dissabte 27 de setembre, des de les 12h del matí i fins a les 6 de la tarda, el Centre Riudeperes ha celebrat el seu 15è aniversari.  

A les 12 del matí, hi ha hagut la Benvinguda amb l’actuació de Pep Poblet i  representacions de la cultura catalana amb la colla Sardanista Riallera de Vic, els bastoners i grallers de Sant Bartomeu del Grau, la colla gegantera de la Garriga, la dansa de treure a ball de Sant Feliu Sassera i la colla de sardanistes entreboires de Vic. Tots ells han fet unes actuacions esplèndides de 15 minuts cadascuna on tots els assistents n’han pogut gaudir. Tot seguit, a les 13:25h hi ha hagut els parlaments per part de Marc Verdaguer; alcalde de Calldetenes i Carles Baronet; alcalde de Folgueroles a més del president de l’entitat, Toni Ramírez i en José Ruiz i la Teresa Oró, tots dos usuaris del centre, d’una dels familiars; la Felicitat Soms i un representant dels treballadors, l’Olga Canadell.  

Tots han coincidit en destacar la importància del treball en equip, la important tasca en l’atenció individualitzada de les persones, sobretot per la seva dimensió social. S’ha dit que a Riudperes, el motor són les persones, les quals són les que donen impuls. Són 15 anys de trajectòria viscuda on hi ha hagut bons i mals moments, però on gràcies a la implicació de tots s’ha tirat endavant.  També s’ha destacat la importància de caminar junts amb els ajuntaments, les famílies, els voluntaris, les persones ateses i els professionals per aquesta gran família i així, poder celebrar molts més aniversaris.  

Al migdia hi ha hagut un dinar popular amb 360 comensals. Tots ells relacionats amb Riudeperes i l’entitat (famílies, treballadors, equip mèdic, juntes, extreballadors...). A l’inici de la tarda, un cafè-concert amb havaneres Societat Gastronòmica Musical, un ball amb l’acordionista Joan Font i un fi de festa amb una representació teatral del grup de teatre del centre.

L’acte ha estat un esdeveniment obert a tothom, participatiu, emotiu i entretingut on la gent ha pogut passejar pel centre, mirar, gaudir dels espectacles, conèixer les exposicions, les activitats, i passejar per l’entorn. També estar amb les persones ateses, els treballadors... i així descobrir el dia a dia del centre Riudeperes i celebrar tots junts el seu 15è aniversari.  


Sobretot agrair l’alta participació i la col·laboració voluntària de tots aquests grups i tots els assistents. 

Podeu veure més fotografies aquí: http://tinyurl.com/no2at7r