dijous, 18 de setembre del 2014

La UVic-UCC i Sant Tomàs signen un conveni de col·laboració




La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i l’Associació Sant Tomàs signen un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’aconseguir un major grau d'eficàcia en els seus respectius àmbits. Ambdues institucions consideren necessari desenvolupar iniciatives de col·laboració en matèria de docència, recerca, transferència de coneixement, tecnologia, innovació, sensibilització i inclusió social i laboral.

Per fer efectiva la signatura, el 16 de setembre Sant Tomàs va rebre la visita del rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña i el seu gerent, Marc Mussons. Ambdós, acompanyats del president de Sant Tomàs, Toni Ramírez i el seu director general, Ricard Aceves, els quals els van acompanyar a fer una visita per alguns dels serveis de l’entitat: els serveis de Sant Tomàs situats al c/Sot dels Pradals de Vic, a l’Escola d’Educació Especial Estel, la residència i centre de dia Riudeperes i el Centre Ocupacional de Calldetenes. També van poder visitar el monestir per al qual s’estan analitzant possibles usos.  

El conveni també estipula les possibilitats de col·laboració en promoure la realització de pràctiques d’estudiants i treballs, l’intercanvi recíproc d’informació sobre temes d’investigació, llibres, publicacions i altres recursos i materials d’interès per a ambdues institucions i finalment, vetllar per la inserció laboral tant dels estudiants com de les persones amb discapacitat.

Amb la signatura d’aquest conveni, formalitza la relació que ja ve de temps enrere entre ambdues institucions. La UVic-UCC és membre institucional de la Junta de Govern de Sant Tomàs des del 2013.