dilluns, 22 de desembre del 2014

Carme Roquer deixa la Junta de Sant Tomàs després de 23 anys






El divendres 12 de desembre va tenir lloc el dinar de comiat de Carme Roquer, membre de Junta de l’Associació Sant Tomàs durant 23 anys. Companys i excompanys de Junta i també la gerent antecessora de Ricard Aceves, Dolors Mariné, van acompanyar a la Carme en un dia significatiu tant per a ella com per a Sant Tomàs. En agraïment a la col·laboració durant tots aquests anys, durant els quals també exercint una tutela d'un usuari per delegació de l'entitat, va rebre el màxim distintiu de Sant Tomàs, el portal del monestir històric de l’entitat.

Els membres de Junta són representants de les famílies de cada servei, persones representants de la societat civil i entitats, i representants dels ajuntaments de la comarca, que de forma desinteressada col·laboren amb el govern de l’entitat.

La Carme se sent molt orgullosa d’haver format part de la Junta de Sant Tomàs i de tota la dedicació esmerçada al llarg dels anys, però afirma que ara és el moment de centrar-se en altres activitats com al patronat de la Fundació Tutelar Esguard del qual també n’exerceix la tutela d’un usuari.

Moltes gràcies per tot el teu temps, compromís, criteri i suport durant aquests anys Carme!