dilluns, 12 de gener del 2015

"El Tris Tras està implementant una nova línia de treball on es capacita els pares per actuar on fins ara ho feien professionals" segon article del diari el 9nou al cicle "Sant Tomàs, una perspectiva des de dins"




El passat 19 de desembre, el 9nou va publicar el segon reportatge del cicle de notícies “Sant Tomàs, una perspectiva des de dins”. Aquesta vegada, dedicat al CDIAP Tris Tras i més concretament a la nova línia de treball que està implementant per tal que els pares puguin actuar on fins ara ho feien professionals.

La intervenció que s’ofereix des del Tris Tras no se centra exclusivament en els infants, sinó que s’estén a la família i a l’entorn escolar i social. Actualment s’està implementant en algunes famílies, ajudant-les a desenvolupar les seves fortaleses i augmentar el seu sentiment de capacitat perquè puguin acutar de forma efectiva en cada context concret “es tracta de crear menys dependència cap als serveis, que sempre hi seran, però dotant de capacitats els pares” explica Carme Godayol, directora del Tris Tras a l’entrevista que li va fer Josep Comajoan, periodista i director del 9nou.

Es pot trobar la notícia sencera al següent enllaç.

Aquest divendres serà el torn de l’Escola Estel.