dilluns, 18 de maig del 2015

Xerrada per a famílies organitzada pel Grup Pare a Pare del CDIAP Tris Tras i l'Escola Estel



El proper dijous dia 28 de maig a les 9 del vespre, a l’Escola Estel situada el c/Jaume I El Conqueridor, el grup Pare a Pare organitza una Xerrada\Taller “Fins aquí podíem arribar”. Una xerrada adreçada a famílies amb fills en edat escolar i que tinguin necessitats educatives especials, tant de l’escola ordinària com especial.

L’objectiu de la xerrada és posar en comú experiències entre famílies de persones amb dificultats afegides. Enguany, la temàtica triada és per buscar estratègies i identificar on s’han de fixar els límits per aconseguir el màxim d’estimulació sense consentir en excés. Sovint un dels reptes més importants com a pares és marcar les pautes de comportament i unes normes de conducta adients, sense consentir en accés i que això origini conductes difícils de gestionar en un futur.

Per dinamitzar la xerrada es comptarà amb la Mila Naranjo i Verónica Jiménez de la facultat d’educació i ciències humanes de la Universitat de Vic, les quals parlaran sobre “l’educació i els limits de la tolerància”. La Mila és doctora en Psicologia i professora del Departament de Psicologia de la UVIC. La Verónica és Llicenciada en Psicopedagogia i professora del Departament de Psicologia de la UVIC.


L’objectiu del grup Pare a Pare és poder establir relacions entre famílies per compartir experiències que poden ser útils a altres famílies. Per això la xerrada serà oberta per tal que tothom pugui plantejar les seves situacions i entre tots buscar la millor manera per afrontar-les.

Per més info: AQUI
Es prega confirmació a:  bustia@pareapare.cat
CDIAP TrisTras
Glòria Icart
g.icart@santtomas.cat
Telèfon: 93 889 51 44
Escola Estel
Maria Rierola
m.rierola@santtomas.cat
Telèfon: 93 886 33 55