dijous, 30 de juliol del 2015

El grup d’autogestors tanca el curs amb la presentació de la seva memòria d’activitats al Ricard Aceves, director general de Sant Tomàs.



Des del passat mes de setembre, cada 15 dies el grup d’autogestors s’ha reunit per parlar sobre els drets i l’autodeterminació de les persones amb discapacitat intel·lectual. Cada 15 dies han comptat amb un espai gràcies a la col·laboració de l’ajuntament de Vic, situat al Vic jove, i un dinamitzador de grup aportat per Sant Tomàs que durant una hora i mitja els ha donat les eines per debatre i reflexionar sobre els temes que més els interessa.

En l’última trobada del curs, ahir dimecres, els autogestors han convidat al director general de l’entitat, Ricard Aceves, per poder-li fer la presentació de la memòria amb les activitats o temàtiques realitzades i treballades. També han aprofitat l’ocasió per agrair a l’entitat el suport rebut i l’oportunitat de deixar-los formar part d’aquest projecte. Per acabar, els autogestors van fer extensiva la seva preocupació davant la situació del mercat laboral, el qual els dóna poques oportunitats.

Els autogestors però, aquest any, acaben el curs més tristos que l’any passat, ja que són un menys. L’Enric ens va deixar el passat mes de juny!

Els teus companys d’autogestors et volen dedicar aquest text.

ET RECCORDAREM SEMPRE ENRIC:
Sentim la perduda de un amic que ens ha deixat però et continuem sentint molt a prop, amb els riures i la companyia que ens va donar. t’ escrivim aquestes paraules per recordar-te i dir te que et trobarem a faltar per molts motius , però sobre tot perquè eres una bona persona . Sempre recordarem les tardes el grup de auto gestors , erets un part important sempre i tindràs el teu lloc. Els teus companys del grup d’autogestors.