dijous, 17 de setembre del 2015

Esportistes del Club Car premiats a la Festa de l'Esport de Manlleu!


El Club Car va estar present, un any més, als reconeixements que atorga l’Ajuntament de Manlleu als esportistes i clubs del municipi en el marc de la Festa de l’Esport. L’acte de lliurament de premis va tenir lloc el dissabte 19 de setembre a les 18.00h a la plaça Fra Bernadí de Manlleu.

L’acte està pensat per reconèixer a les persones o entitats esportistives que hagin destacat en l’àmbit de l’esport durant l’any en curs. Enguany, del Club Car, els premiats van ser els següents:

  • Sílvia Sallent Domènech, Gustavo Martinez Fernández I Elisabeth Montilla March, per haver aconseguit una Medalla d’Or amb l’Equip de Bàsquet al specials Olympics. 
  • Francesc Riera Mestres, Francesc Castro Sánchez i Joan Conill Villata, per haver aconseguit una Medalla de Plata amb l’Equip de Futbol Sala Club Car- AEC Manlleu al Specials Olympics i per haver participat al Campionat Mic Integra. 
  • Marisol Rifà Nogué per haver participat a la Modalitat Esportiva de Natació als Specials Olympics aconseguint medalla d’Or (50m Crol), medalla de plata (50m Papallona) i medalla d’argent (Relleus) 
  • Jordi Del Viso Parra per haver participat en la Modalitat Esportiva de Tennis Taula als Specials Olympics aconseguint medalla de plata. També va quedar primer classificat de la seva categoria a la Lliga Catalana que organitza la Federació Acell
L'enhorabona a tots!