dilluns, 16 de novembre del 2015

La DanceStudioVic i els músics Albert Rodas i Jordina Roca a l'acte d'entrega de la IV edició dels premis Toni Manchón.




L’Associació Sant Tomàs i la família de Toni Manchón amb la col·laboració de la DanceStudioVic i els músics Albert Rodas i Jordina Roca,  han organitzat un acte gratuït en motiu del dia Internacional de les persones amb discapacitat, celebrat el dia 3 de desembre arreu del món. L'acte tindrà lloc el dia 29 de novembre a les 18.00 h. a la sala polivalent del Centre Ocupacional.

Durant les últimes setmanes, treballadors de la casa han pogut desenvolupar i presentar projectes amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest acte, serà la festa culminant on es coneixerà el projecte guanyador elegit pel jurat format per membres de l’entitat, de la família Manchón i també per persones vinculades amb el sector.

Aquest premi, enguany ja la IV edició, va néixer per la iniciativa d’una família de l’entitat, que va perdre el seu fill ara farà 4 anys, en agraïment al tracte rebut a Sant Tomàs i, essent conscients de l’enorme importància que es  tracti amb estima i afecte als usuaris.

Després de l'entrega de premis, hi haurà una actuació de la DanceSTudioVic i també música amb directa amb Albert Rodas i Jordina Roca.