divendres, 20 de novembre del 2015

Usuaris del Centre Ocupacional de Calldetenes i del Centre Riudeperes visiten el Museu del Disseny de Barcelona!


El passat 2014, el projecte ENVELLIM ACTIVAMENT va guanyar el premi Toni Manchón. Gràcies als diners obtinguts es van poder crear dues activitats noves al Centre Riudeperes i al Centre Ocupacional de Calldetenes . En el primer, l’activitat que s’hi ha dut a terme es diu ACTIVITATS INDIVIDUALITZADES i l’altre porta per nom RELATS DE VIDA.

Les dues activitats són diferents en quant als continguts i a la metodologia que s’hi utilitza però tot i així s’ha volgut fer una sortida conjunta. El passat dimecres dia 11 de novembre es va fer una sortida al Museu del disseny de Barcelona. Principalment es va visitar la planta de la Vestimenta, on van poder veure vestits des del 1550 fins a l’actualitat i la planta de Disseny de Productes on hi podem trobar diferents dissenys de productes de la nostra vida quotidiana.

L’experiència va ser molt positiva i no només pel fet de compartir una experiència entre companys de diferents serveis sinó també pel bon tracte rebut per part dels professionals del Museu. Ens van organitzar una visita adequada a les nostres necessitats i interessos i per tant va ser molt aprofitable.