divendres, 5 de febrer del 2016

Artistes del Centre Ocupacional col·laboren amb un projecte de l’artista Teresa Mulet Cada-ver-es. Cada vez más.




Avui divendres 5 de febrer a les 19.00h al Centred’Arts Contemporànies de Vic tindrà lloc la inauguració de l’exposició  En color i en blanc i negre. Entre utopies i realitats, una exposició que proposa un diàleg entre dos projectes, el de Jordi Colomer X-Ville i el de Teresa Mulet, Cada-ver-es. Cada-vez-más. Aquest darrer l’autora ha comptat  amb la col·laboració de tres artistes del Centre Ocupacional durant cinc hores obtenint així un projecte amb valor social i participatiu.

Cada-ver-es.Cada-vez-más vol revelar la realitat que es reprodueix en moltes ciutats d’arreu del planeta on les persones moren de manera violenta, assassinades, executades o exterminades. Persones que en molts casos esdevenen anònimes i són comptabilitzades numèricament com a pura estadística.

La instal·lació de l’exposició serà un espai amb una seqüència de plàstics penjats des del sostre i col·locats un darrere de l’altre, buscant la similitud amb els cadàvers. Aquesta similitud l’artista l’ha trobat reproduint les línies marcades a terra després d’un assassinat. És aquí on els artistes del Centre Ocupacional han donat suport a Mulet imprimint sobre plàstic negre la silueta blanca, símbol que representa la forma que es delinea en l’aixecament d’un cadàver a les investigacions policials de Veneçuela.

L’artista ha quedat gratament sorpresa, tant de la capacitat de treball com de concentració dels usuaris del Centre Ocupacional, fent que estigui molt orgullosa del resultat final.

Podeu veure Cada-ver-es. Cada-vez-más de Teresa Mulet a la inauguració d’aquest divendres 5 de febrer a les 19.00h al ACVic Centre d'Arts Contemporànies, C. Sant Francesc, 1 08500 Vic -Barcelona