dimarts, 29 de març del 2016

Un grup del Centre Ocupacional coneix les problemàtiques mediambientals del riu Ter en motiu del Dia Mundial de l'Aigua



En motiu del dia Mundial de l’Aigua celebrat el 22 de març, un grup de persones del Centre Ocupacional va gaudir d’una xerrada a la llera del riu Ter, al seu pas per Manlleu, gràcies a la col·laboració del Grup de Defensa del Ter.

Aquesta és una sortida organitzada pel Centre Ocupacional i emmarcada com a bona pràctica del servei. L’objectiu és la sensibilització de les persones ateses en aspectes relacionats amb el medi ambient.

Un voluntari de l’entitat (GDT) va ser el responsable d’explicar a les persones del Centre Ocupacional aspectes com la preocupació que té el grup en les problemàtiques mediambientals relacionades amb el riu o l’ interès en apropar-lo a la població i a ensenyar-li a viure’l amb respecte.

El Grup de defensa del Ter des del 1989 vetlla per recuperar la vida i l’entorn de la conca del Ter a més de procurar per aspectes mediambientals del territori.

Aquesta sortida s’afegeix a les que s’han impulsat des del Centre Ocupacional durant els últims anys també vinculades amb el medi ambient. S’ha visitat a la planta potabilitzadora, la deixalleria o la plantació d’herbes aromàtiques, entre d’altres.